Scaladiensten

Bewegend leren

Energizers | Spanningsboog | Meer bewegen | Workshop

De Beweegpot

De Beweegpot energizers is een pot met 56 kaartjes erin waarop energizers uitgelegd staan. Al deze energizers zijn te spelen zonder benodigd materiaal en kunnen in de klas uitgevoerd worden. De energizers zijn zo geschreven dat leerlingen zelf ook de leiding kunnen nemen en ze snel kunnen starten. Het is dus een ideale tool om de spanningsboog te doorbreken en tussen de drukte van de dag door even kort te bewegen.

Meer informatie is te lezen op de website: DE BEWEEGPOT

Bewegend leren in het basisonderwijs

Wat goed dat je interesse hebt voor bewegend leren! Mijn naam is Mirrin Leemans-Dekkers, leerkracht en intern begeleider bij stichting Scala én inspirator op het gebied van bewegend leren!
Bewegen is het fundament van iedere ontwikkeling! Meer beweging op school is goed voor de gezondheid en fitheid van leerlingen. Daarnaast zorgt dagelijkse beweging op het lesrooster vooral voor méér plezier en dus een grotere betrokkenheid van leerlingen!

Dan verzorg ik graag met veel enthousiasme een good practice workshop: bewegend leren bij jullie op locatie! Kijk voor meer informatie op www.kiddyup.nl

Sportieve groet,
Mirrin Leemans mirrin.leemans@scalascholen.nl